Land van Cuijk

organisatie

Organisatie
In de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert is in 2012 een toeristisch-recreatief platform opgericht. Dit platform is één van de gidsprojecten die is opgenomen in het, in 2010 verschenen, rapport: 'Mill, Landelijk en Gastvrij, Inspiratienota Cultuur- en Natuurtoerisme voor de Gemeente Mill en Sint Hubert'.

Het platform zorgt voor de toeristische project- en productontwikkeling en promotie van Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord, dit zijn de 4 kernen van de voormalige gemeente met als doel het toeristisch-recreatieve aanbod binnen deze 4 kernen te versterken en vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen.

In dit platform zitten afgevaardigden namens de gemeenschap, zoals ondernemers, bestuurders en inwoners met een hart voor de samenleving en omgeving. Samen voeren ze een aantal projecten uit. Meer informatie over de projecten vind u onder het menuonderdeel 'Projecten'.

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top