Land van Cuijk

samenwerken

Samenwerken

Platform Toerisme & Recreatie Ontdek Mill werkt samen met andere toeristische platformen in het Land van Cuijk en met het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. 

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk draagt bij aan het versterken van de toeristisch-recreatieve sector in het Land van Cuijk. Het RBT doet dat door marketingcampagnes te ontwikkelen, door het Groetersnetwerk en de Toeristische Ontmoetingspunten te ondersteunen, door kennis en inzichten te delen met ondernemers en door mensen, ideeën en middelen te verbinden. Meer informatie is te vinden op de website van het RBT Land van Cuijk.

Wilt u meer weten over wat het Land van Heerlijke Ontmoetingen Het Land van Cuijk nog meer te bieden heeft? Bezoek dan de website

Als Ontdek Mill werken we ook samen met de vereniging het Verrassend PlatteLand van Cuijk. De ambitie van deze vereniging waarbij diverse bedrijven zijn aangesloten, is om Land van Cuijk-breed, een aantal programma's te kunnen aanbieden waarbij de parels op het PlatteLand van Cuijk volop benut kunnen worden. Bezoek de website voor de activiteiten die ze organiseren.

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top