kunstroute

Kunstroute 2022 - Samenwerken dat werkt!

Voor de negende keer organiseert Ontdek Mill een Kunstroute in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert. De organiserende werkgroep binnen het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill heeft voor 2022 het thema “Samenwerken dat werkt” gekozen. Dit heeft uiteraard alles te maken met de herindeling van 5 gemeenten per 1 januari 2022 tot de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Heel wat (amateur)kunstenaars en kunstgroepen hebben zich door dit thema laten inspireren.

 

De ruim 15 kilometer lange kunstroute in en rond Langenboom wordt op 1 mei 2022 officieel geopend bij Strandbar Goeiedag in natuur- en recreatiegebied de Kuilen in Langenboom. De Kunstroute is tot eind september 2022 gratis te bezoeken.

 

Klik hier om de folder van de Kunstroute 2022 te downloaden »

 

Afstap en pauzeplaatsen

Even een rustmoment nodig tijdens het bekijken van de vele kunstwerken? Dat kan o.a. bij:

Strandbar Goeiedag, Fazantenweg 16 Langenboom;

Café de Misse, Dominicanenstraat 47 Langenboom;

Café Libre / Libre’s Eeterij, Langenboomseweg 73 Mill;

Ons Ans Take Away, Udensedijk 2 Mill;

Uiteraard is de prachtige natuur in en rond Langenboom ook zeer geschikt voor een picknick onderweg. Hiervoor staan her en der picknicktafels en bankjes. Zorg er a.u.b. voor dat onze natuur prachtig en schoon blijft. Gooi afval in de daarvoor bestemde afvalbakken of neem uw afval mee naar huis.

 

De Kunstroute 2022 is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het Ondernemers Collectief Mill. Zie voor al hun leden www.ocmill.nl

 

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top