zotte zomer festival (participatie project)

Zotte Zomer Festival (participatie project)

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 vindt er in het Landschapspark in Mill wederom het Zotte Zomer Festival plaats. Het is een lang weekend met nostalgische attracties, foodtrucks, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer. Alle dagen is het Zotte Zomer Festival gratis toegankelijk.

Initiatief

Het Zotte Zomer Festival wordt mede georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. Cockie Kremers, Ad Heijs, Jeroen v.d. Heuvel en Corné Kremers namen hiervoor begin vorig jaar het initiatief. Zij liepen al een tijdje met verschillende ideeën en brachten nu alles samen in het Zotte Zomer Festival. Samen is een belangrijk gegeven in het nieuwe evenement, want naast diverse lokale bedrijven die materiaal en diensten leveren, verzorgen de gezamenlijke horecaondernemers uit Mill er de horeca.

Nostalgisch

Het Zotte Zomer Festival krijgt een nostalgische uitstraling. Dat met een aantal nostalgische attracties. Maar ook de rest van het festival zal nostalgie uitstralen. Ook de foodtrucks hebben die nostalgische uitstraling, en natuurlijk is dit ook het geval bij de muziek en het entertainmentprogramma.

zottezomer_logo

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van dit Zotte Zomer Festival 2018 door regelmatig op de site www.zottezomer.nl te kijken. 


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top