Land van Cuijk

routes en arrangementen

Routes en Arrangementen

De projectgroep 'Routes & Arrangementen' is continu bezig met het ontwikkelen van leuke, mooie en interessante wandel- en fietsroutes door de gehele gemeente Mill en Sint Hubert, maar ook verder de regio in. Met als doel om voor zowel de lokale recreant als de toerist een veelzijdigheid aan verrassend mooie plekjes te laten zien.

Er zijn inmiddels 4 'ommetjes' ontwikkeld door de dorpskernen, die ook toegankelijk zijn voor mindervaliden en kinderwagens. Tevens zijn er 2 lange wandelroutes gemaakt door het buitengebied; 'Bos & Waterroute' en 'de Molenheide'. Daarnaast ontwikkelt de projectgroep desgewenst themaroutes, waarvan er reeds één is gerealiseerd over Mill & de Oorlog.

De projectgroep wordt tevens ingezet bij het ontwikkelen van routes voor andere projecten van Ontdek Mill, denk hierbij aan de route voor 'Een zomer lang Vierdaagse Kunst' of de supportersroute bij de Raamvallei Duomarathon. Op dit moment is de groep druk met het maken van een fietsroute in de vorm van een klaverblad waarbij alle 4 de kernen van gemeente Mill en Sint Hubert aangedaan zullen worden. Daarnaast staat voor 2016 op het programma het ontwikkelen van een fiets/eet arrangement. Later hierover meer op deze website!

De routes zijn gratis verkrijgbaar bij de volgende toeristische ontmoetingsplaatsen: 

  1. Bezoekerscentrum de Kuilen / Logement de Valkhoeve, Mill
  2. Fitland, Mill 
  3. Restaurant Bowling Erica, Sint Hubert 
  4. Grandcafé / Restaurant ’t Centrum, Mill 
  5. Groepsaccommodatie De Nieuwenhof, Mill 

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top