raamvallei duomarathon

Raamvallei Duomarathon

Op 22 september 2019 zal alweer de 5e editie -lustrum!- plaatsvinden van de Raamvallei Duomarathon, een unieke marathon voor bourgondische sportievelingen. Deze marathon van +/- 42,5 kilometer door de Raamvallei wordt afgelegd in duo's met 1 fiets waarbij men elkaar afwisselt. Het gaat bij deze marathon niet om de tijd/prestatie, maar om de zintuigprikkelende beleving van het gebied, waarbij de deelnemers de prachtige natuur en cultuur van de verborgen Raamvallei ervaren. Om dat te realiseren is er om de 5 tot 7 kilometer een pauzeplek op een prachtige toeristisch-cultuurhistorische locatie, waar deelnemers kunnen genieten van smaakvolle streekproducten en gezellige streekeigen tradities en entertainment. Onderweg worden de deelnemers verrast met allerlei streekgebonden verrassingen.

De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve-culturele beproeving.

In 2015 hebben er zo'n 70 duo's meegedaan; in 2016 maar liefst 150 duo's, en sinds 2017 doen er het maximaal aantal duo's (250) mee.  

Een impressie van deze prachtige duomarathon? Bekijk hier het filmpje!

 

fotocredit: Kristel Beelen - Mooi & Mooi Fotografie


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top