Land van Cuijk

raamvallei duomarathon

Raamvallei Duomarathon

De 6e editie van de Raamvallei Duomarathon gaat van start op 25 september 2022, om 10:00 uur. Van heinde en verre komen er weer bourgondische sportievelingen naar Mill om mee te doen aan dit fantastische evenement.

WAT IS DE RAAMVALLEI DUOMARATHON?

De Raamvallei Duomarathon deed in 2015 haar intrede en was toen de eerste in Brabant! Het is een bourgondische marathon die wordt afgelegd in duo’s, met 1 fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Met Smikkelplatskes (pauze- en wisselplekken) om de 5 / 7 km worden de deelnemers onderweg getrakteerd op streekgebonden hapjes, drankjes en entertainment op unieke locaties in de Raamvallei. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Het gaat bij een Duomarathon dus vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied.

De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve- en culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol!

In 2015 hebben er zo'n 70 duo's meegedaan; in 2016 maar liefst 150 duo's, en sinds 2017 doen er het maximaal aantal duo's (250) mee.  

Een impressie van deze prachtige duomarathon? Bekijk hier het filmpje!

fotocredit: Kristel Beelen - Mooi & Mooi Fotografie


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top