heel de zomer kunstroute vrijheid blijheid

Heel de zomer Kunstroute Vrijheid Blijheid

Uitnodiging informatieavond belangstellende deelnemers maandag 27 januari 2020

Voor het achtste achtereenvolgende jaar organiseert een werkgroep binnen Ontdek Mill een kunstroute. Elk jaar wordt er een ander thema bedacht waarmee (amateur)kunstenaars, kunstcollectieven, vriendengroepen, hobbyclubs en organisaties voor mensen met een beperking aan de slag kunnen. Bij de Kunstroute voor 2020 staat Mill-West centraal maar ook herdenken we 75 jaar vrijheid. Het thema van dit jaar is dan ook: Heel de zomer Kunstroute Vrijheid Blijheid.

Opening Kunstroute

De officiële opening van de Kunstroute 2020 is op dinsdag 5 mei om 11.00 uur bij Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill. De Wester bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren zij vrijdag 8 en zaterdag 9 mei. Dit jubileum van de Wester is ook een reden dat de organiserende werkgroep koos voor dit thema en locatie voor de opening. Vanaf de officiële opening zijn er gedrukte routes beschikbaar waarmee men alle kunstwerken kan bezoeken. Deze routes, compleet met achtergrondinformatie over de kunstenaar(s) en de kunstwerken, zullen op diverse locaties gratis verkrijgbaar zijn. Tevens worden deze digitaal aangeboden via de social mediakanalen en website van het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill.

Uitnodiging informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten over de Kunstroute 2020 en de deelname hieraan? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 27 januari om 20.00 uur bij Bert Verweijen, Galerie Altiedalgewild, Leeuwerikstraat 96 in Mill. De werkgroep van Ontdek Mill wil dan samen met de deelnemers de route bekijken en de mogelijke locaties voor de kunstwerken. Tevens is er een mogelijkheid om gezamenlijk te brainstormen over het thema en de ideeën die leven.

Opening

Tot eind april heeft iedereen de tijd een kunstwerk te maken. Want op dinsdag 5 mei wordt deze route officieel geopend. Hierna kan men tot eind september de route dagelijks wandelen of fietsen en zo genieten van de (hopelijk) weer vele kunstwerken.

Meer weten? Bel Bert Verweijen op 06-50 44 92 97 of stuur een e-mail naar bert@bertverweijen.nl.


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top