een goei leven beleven | de kerk unplugged

Een goei leven Beleven | de Kerk Unplugged

Op 29 juni gaan we in Mill een goei leven Beleven. Lichtkunst, concert, lasershow, mini-Montmartre, Food-plein en dansvloer in en om de kerk van Mill. Voor jong en oud.

In Mill vieren we Een Goei Leven Beleven tijdens 'de Kerk Unplugged’!

Spetterende optredens in de kerk door Big Band the Black Pearls en harmonie Sint Willibrord met gast-optredens van lokaal talent, professionele lichtkunst op de kerk, een mini-Montmartre, een food-markt met lange schuif-maar-aan-tafels op het kerkplein en een houten dansvloer met vinyl-DJ. Voetbalclub Juliana viert haar 100-jarig bestaan met street-voetbal wedstrijden in de Oranjeboomstraat voor de jeugd. Het gezellige terras is in handen van de gezamenlijke kasteleins.

Het programma start om 16:00 uur met de kunstmarkt, live muziek in de kerk, street-voetbal en het Food-plein met groot terras. Het muzikale programma met lichtshow in de kerk duurt tot 22 uur. Vanaf 22:15 uur wordt de kerk letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet met lichtkunst i.s.m. de makers van GLOW Eindhoven. Toegang is gratis.

In Mill zijn dat weekend nog tal van andere Goei Leven activiteiten te Beleven, bijvoorbeeld;

www.goeileven.nl


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top