de nacht van een goei leven

De nacht van een goei leven

Beleef de kortste nacht op bijzondere locaties in het Land van Cuijk

Op zaterdagavond 23 juni vindt in het Land van Cuijk de Nacht van een Goei Leven plaats. Een uniek evenement op tenminste negen bijzondere locaties: Op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. In de gemeente Mill en Sint Hubert organiseren wij: 

Licht-Kunst-Concert “De Kerk Unplugged"

Spetterende optredens door bandjes, koren en lokaal talent, professionele lichtkunst in en op de kerk en een food-beleving door Chef-kok Jeroen van den Heuvel i.s.m. chefs Martien Bos en Jack Rooijakkers met hulp van leerlingen ROC de Leijgraaf.

Tijdens de Nacht Van Een Goei Leven in Mill wordt de kerk letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet. Vanaf 19 uur is de kerk open voor publiek. Er is een prachtige expositie van schilderijen van de internationaal bekende Millse kunstschilder Kees Bastiaans en, maar ook van zeer bijzondere oude kerk-relikwieën, verder een mooi gevarieerd muzikaal programma tot 22:30 uur met lichtshow, ook in de kerk! Chef Jeroen, ROC de Leijgraaf, gaat het winnende gerecht van de ‘Goei Leven recepten’- wedstrijd (met topkok Martien Bos als juryvoorzitter) op dakleien spectaculair uit serveren, boven vanaf het koor in de kerk.

Boek nu een VIP-arrangement en krijg een bijna privé-‘kamerconcert' op grote hoogte in de kerk! Durfals mogen de toren beklimmen tot 50 meter hoogte vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over het Land van Cuijk. Bij goed weer kun je zelfs Boxmeer en Cuijk zien liggen! 

Het VIP-arrangement kost €25,00. 

Daarvoor krijgt u een ‘ kamerconcert' van een half uur op grote hoogte in de kerk, enkele drankjes, het winnende gerechtje op een leitje en, exclusief de torenbeklimming voor diegene met stalen zenuwen. Van elk verkocht arrangement geeft de organisatie (ontdekmill.nl) de kerk €5,- voor een goed doel.

Reserveren voor het VIP-arrangement kan voor deze tijden:
19:30 tot 20:00 uur
20:30 tot 21:00 uur
21:30 tot 22:00 uur

Reserveer uw vip-tickets hier

Heeft u als bedrijf interesse om een heel VIP-blok af te huren, neem dan contact op met Ad Berends, OntdekMill: info@berends.nl

Het reguliere (gratis) programma in en om de kerk is vanaf 19:00 tot 01:00 uur. 

De lichtkunst op de kerk start om 23:00 uur en duurt tot 02:00 uur.

Meer informatie:
Ad Berends
Telefoon: 06-24363307
E-mail: info@berends.nl


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top