wensbomen december 2020 | aandacht voor elkaar

Wensbomen december 2020 | Aandacht voor elkaar

In een tijd waarin de maatregelen bepalen hoeveel en welke sociale contacten nog mogelijk zijn, is het letterlijk en figuurlijk goed om te zoeken naar een lichtpunt. Ontdek Mill deed dat en zo werd het idee geboren om een kerstboom/wensboom te plaatsen. Sterker nog: het worden er 4!

Naadloos sloot dat aan op de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’, waarin we worden opgeroepen om in deze tijd van corona om te kijken naar een ander. Bij het idee van Ontdek Mill hebben we meteen een aantal keuzes voor de wensboom gemaakt. De eerste belangrijke keuze was: we zetten een boom in Mill, Langenboom, Sint Hubert én Wilbertoord. Namelijk: we dragen Mill in onze naam, maar zijn in onze stichting verbonden met alle 4 de dorpen.

In Mill, Sint Hubert, Wilbertoord en Langenboom gaat iets moois plaatsvinden. We plaatsen 4 grote kerstbomen, en noemen dit wensbomen. Inwoners en bezoekers van deze dorpen kunnen een houten wensschijfje erin hangen, die zij kopen voor minimaal 1 euro. De opbrengst gaat 100% naar het goede doel 'help de helpers’ ten behoeve van het Rode Kruis.

foto: Mooi & Mooi fotografie


Bekijk de website

< Terug naar het overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top