platformlid

Corné Kremers


Waarom ben je platformlid bij Ontdek Mill en op welke titel?

Al sinds de start van Ontdek Mill ben ik bij deze organisatie betrokken, al was ik niet officieel platform lid. Als voorzitter van Stichting Activiteiten Mill en coördinator van het Ondernemers Collectief Mill had ik vaak contact en overleg met Ontdek Mill. Ook was ik betrokken bij het organiseren van bv het Oerparcours en het Zotte Zomer Festival en had ik vaak contact vanuit mijn functie bij De Neije Krant. Sinds begin dit jaar ben ik als platform lid toegetreden op eigen titel. Al vertegenwoordig ik tijdens vergaderingen wel de organisaties waar ik bij betrokken ben.

Wat is je persoonlijke ambitie binnen Ontdek Mill?

Meer samenwerking tussen de diverse organisaties in de gemeente Mill en Sint Hubert is mijn streven via mijn lidmaatschap bij Ontdek Mill. Omdat ik bij al veel organisaties betrokken ben, hoop ik signalen op te kunnen vangen en zaken te kunnen combineren. Want samen zaken initiëren, organiseren en uitvoeren is in deze tijd noodzakelijk voor succes. Aangezien bijna alle organisaties problemen hebben om zowel bestuurlijk als qua helpende handen voldoende mensen te vinden, is zaken samen oppakken belangrijk om zaken in onze mooie gemeente te kunnen continueren en verbeteren.

Wat is je motto/doelstelling?

Samen bereik je meer, dat is een mooi motto. Of door samen te delen kun je vermenigvuldigen.

Aan dat soort mooie uitspraken wil ik graag concrete resultaten zien te koppelen.

Wat is je functie binnen Ontdek Mill?

Bij Ontdek Mill maak ik sinds dit jaar deel uit van de werkgroep promotie, maar ook ben ik betrokken bij de Kunstroute. Daarnaast maak ik ook deel uit van de werkgroep van een Goeie leven weekend.

Meer weten over mij? Kijk op mijn FacebookpaginaLinkedIn-profiel, of op de websites van Stichting Activiteiten Mill, Ondernemers Collectief Mill, de Beweegtuin of de Neije Krant. Of stuur een mail naar c.kremers@hetnet.nl.

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top