platformlid

Pieter Rutten


Waarom ben je platformlid bij Ontdek Mill en op welke titel?

Ik zit op persoonlijke titel als betrokken inwoner bij het platform, omdat mij het doel van Ontdek Mill; Mill als toeristische trekpleister op de kaart zetten bijzonder aantrok. En denk hier vanuit mijn achtergrond ook een bijdrage aan te kunnen leveren.

Wat is je persoonlijke ambitie binnen Ontdek Mill?

Mijn persoonlijke ambitie is om een bijdrage te leveren aan arrangementen en evenementen die letterlijk en figuurlijk een verbinding leggen. Verplaatsend van pareltje naar pareltje.

Wat is je motto/doelstelling?

Als docent Outdoorrecreatie bij Helicon ben ik heel graag buiten bezig met "wensen van mensen" (leren) vervullen. Mijn motto daarbij; "Slecht weer bestaat niet, alleen een slechte voorbereiding".

Wat is je functie binnen Ontdek Mill?

Medeorganisator van het Brabants Oerparcours en lid van projectgroep Raamvallei Duomarathon, en daarnaast betrokken bij ontwikkeling van nieuwe wandel- en fietsroutes in de werkgroep Routes & Arrangementen. Voor hand- en spandiensten bij andere projecten stel ik me ook graag beschikbaar.

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top