Land van Cuijk

sauna- en beautyresort de wellnesboot

Sauna- en Beautyresort de Wellnesboot

Over ons

De Wellnessboot in Mill, dichtbij Nijmegen, is een ware blikvanger door haar bijzondere vormgeving en de fantastische ligging op het water. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis. Waan u in de wereld van luxe, wellness en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid die dit luxe jacht te bieden heeft.

De Wellnessboot is 40 meter lang, telt 4 verdiepingen en beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellness faciliteiten die uw bezoek aan de Wellnessboot tot een bijzondere wellnesservaring maken. Denk hierbij aan relaxen op het bovendek, zonnen in de uitgebreide saunatuin, ontspannen in de vele sauna’s en genieten van een beautybehandeling of massage in het ruim van het schip.

Zou het niet heerlijk zijn om dat weldadige gevoel van luxe en ontspanning zo lang mogelijk vast te houden? U kunt uw bezoek aan de Wellnessboot combineren met een overnachting in het naastgelegen viersterren Fitland Hotel Mill. Een sfeervol hotel waar de typische Brabantse gezelligheid de boventoon voert. U loopt zo van uw hotelkamer naar het wellnessresort. Een betere afsluiting van een dagje wellness is toch niet voor te stellen? Ervaar ook wat dit luxe wellness jacht u te bieden heeft.

Lees verder op www.wellnessboot.nl

Waar te vinden?

Sauna- en Beautyresort de Wellnesboot

Sauna- en Beautyresort de Wellnesboot
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill


Volg ons

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top