bromplezier

Bromplezier

Over ons

Vanuit onze liefde voor oude brommertjes verhuren we oldtimer brommertjes. Door te rijden op een brommertje voel je weer even het jeugdsentiment. Het gevoel dat je weer jong bent en er een hele wereld voor je ligt.
Toeren door het mooie Brabantse, Limburgse en Gelderse landschap geeft een gevoel van vrijheid en rust. Genieten van het brommer rijden en de mooie landschappen. Genieten van de reacties van anderen, een blijk van herkenning of een blik van ‘dat ziet er leuk uit’. Dit zijn onze ervaringen en die willen we graag met anderen delen.

Wilt u een uitstapje met familie, vrienden- of vrijgezellenfeest of zomaar lekker rijden met enkele personen, huur dan een oldtimer brommertje voor een authentieke tocht in een mooie omgeving. De locatie van waaruit wij verhuren is Langenboom. In overleg kunnen wij ook met de brommertjes op uw locatie komen.

Wilt u een brommertje huren voor promotie activiteiten, decoratie, foto- filmshoot of reclame activiteiten, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Lees verder op www.bromplezier.nl

Waar te vinden?

Bromplezier
Zuid Carolinaweg 21
5453 JG Langenboom


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top