kookstudio het moment

Kookstudio Het MoMent

Over ons

Kom binnen en geniet van het moment

Het Mo’Ment is een kookstudio waar het koken en het eten van pure en (h)eerlijke gerechten samengaan met ingrediënten als passie, plezier en gezelligheid. En de kookworkshops van Het Mo’Ment zijn allesbehalve ‘standaard’. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop Grieks, barbecuen op de Kamado of De Smaak van het Midden-Oosten.


De recepten en ingrediënten die klaar staan maken smakelijke gerechten zonder pakjes en zakjes. Maar ook zonder opsmuk. We zijn niet zo van de schuimpjes, krokantjes en composities op het bord. Bij ons moet het vooral makkelijk en lekker zijn.

Voor een dag(deel) heerlijk bezig zijn, koken en eten met familie, vrienden of collega’s kunt u kiezen uit het ruime aanbod kookworkshops. Deze vinden plaats in de ruime kookstudio gelegen op het platteland.

Kijk rustig rond op onze website en ontdek alles over Het Mo’Ment. U bent van harte welkom in Langenboom, dus graag tot ziens!

Lees verder op www.hetmoment.info

Waar te vinden?

Kookstudio Het MoMent

Kookstudio Het MoMent
Zuid Carolinaweg 1
5453 JG Langenboom


Volg ons

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top