Land van Cuijk

kasteel tongelaar

Kasteel Tongelaar

Over ons

Ver van steden en verkeerswegen vandaan, is het on-Nederlands stil... Daar staat een kasteelburcht, omringd door prachtige boerderijen. Je waant je er zo op het Franse platteland: Welkom op Tongelaar.

Kasteel Tongelaar en Boerderij de Benedenhof liggen op het prachtige Landgoed Tongelaar van Brabants Landschap. Hier kun je terecht voor feesten, vergaderingen, diner, concerten en overnachtingen. Het kasteel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Mill. De vakantieboerderij bij het kasteel heeft 10 slaapplaatsen.

Kasteel Tongelaar is elke zaterdag en zondag open voor lunch en terras van 10 tot 17 uur. Het kasteel en de expositie zijn dan te bezichtigen, het koffiehuis, de brouwerij en de veldwinkel zijn open en er is gelegenheid om het informatiepunt van Brabants Landschap in het torenfort te bezoeken. In de veldwinkel zijn verschillende fiets- en wandelroutes te vinden. Voor kinderen is er een Speelbosje, wandelroute het Ganzenpad of de gezins-wandel-app 'Vossenstreken' vol opdrachten en spelletjes. (Wel eerst thuis eerst downloaden:)

Vanaf 1 maart 2018 zijn onze openingstijden gewijzigd. Kasteel Tongelaar is dan op woensdag open van 11.00-16.00 uur en op zondag van 10.00-18.00 uur.

Op Tongelaar worden regelmatig concerten, wandelingen, pop-up diners en exposities georganiseerd. Check de website voor de actuele agenda: www.kasteeltongelaar.nl

Lees verder op www.kasteeltongelaar.nl

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top