winterwandeling mill

Winterwandeling Mill

  07-03-2019 00:00:00Tot en met donderdag 28 maart 2019 organiseert Wandel Sport Vereniging Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen.

De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5 een winter passe partout kopen waarmee u de hele winter (dertien keer) mee kan wandelen op de donderdagavonden. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia.

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via secretaris@wsvamicitia.nl of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 3 januari!


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top