Land van Cuijk

wild pop-up restaurant

Wild POP-UP restaurant

vrijdag 21 november 2025

Geniet van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.


Het Wild Pop-up restaurant gaat weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:



Vrijdag 21 november 2025 VOL


Zaterdag 22 november 2025 VOL


Zondag 23 november 2025 VOL


Vrijdag 28 november 2025 VOL


Zaterdag 29 november 2025 VOL


Zondag 30 november 2025 VOL



Wildmenu 2025 



 



Amuse



Loempia gevuld met langzaam gegaard wildzwijn  en een vijgen chutney



 



Voorgerecht



Huis gerookte wilde eendenborst met gekarameliseerde eendenlever en stoofpeer



 



Soep



Heldere fazanten bouillon  met ravioli van paddenstoelen en zwarte truffel



 



Tussengerecht



Tartelette met rendang van haas, met gegrilde paksoi en vadouvan schuim



 



Hoofdgerecht



Ossobuco van ree en roze gebakken lende van hert met risotto van paddenstoelen



 



Dessert



Dessert van pruimen, amandel en koffie



 



€ 65,00 per persoon


 


 


 


Reserveren kan uitsluitend via mail, binnenkomst tussen 18:00 en 20:00.
Graag bij je reservering je telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bereiken.
Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl 



Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.



EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN


Waar te vinden?

Adres

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 - 16, Mill

Organisatie

Kasteel Tongelaar
info@smaakmakersmill.nl
06 - 46 07 00 01



Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top