Land van Cuijk

vier de zomer met de millse terrasfeesten!

Vier de zomer met de Millse Terrasfeesten!

woensdag 24 juli 2024 van 10:00 uur tot zondag 28 juli 2024 om 22:00 uur

 


Na lang wachten is het eindelijk zover: de zomer gaat van start. Want deze begint pas echt met de Millse Terrasfeesten! Van woensdag 24 juli tot en met zondag 28 juli zijn Grandcafé 't Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd het toneel van vijf dagen vol muziek, gezelligheid en zomerse vibes. En het mooiste van alles: de toegang is helemaal gratis!


De feestelijkheden trappen af op woensdag met de jaarmarkt, waar Omroep Land van Cuijk vanaf 9 uur live de Nederlandstalige Top 100 presenteert. Na de markt waar je heerlijk kan struinen en snuffelen bij de vele kraampjes plof je natuurlijk lekker neer op het terras. Genieten van een spetterend optreden van de band Jersey en de avond wordt afgesloten met de spectaculaire Super Pianoshow.


Donderdag is het terras vanaf 13.00 uur geopend voor een ontspannen dag met verfrissende sangria, mooi pilsje of speciaalbiertje. Kom genieten van de zomerse sfeer.


Vrijdag is een must voor rockliefhebbers, met de band From USA die de beste rockclassics ten gehore brengt. Dit is een avond die je niet wilt missen! Poets die dansschoenen maar vast op! Het terras gaat open om 13.00 uur en het avondprogramma gaat van start om 19.00 uur.


Zaterdag staat in het teken van het Foute Terrasfeest met DJ Benzel die al vanaf 13.00 uur zomerse foute platen zal draaien, Danny Robben, DJ Duo Gekkenhuys, Ludwig Schwalbe en als klap op de vuurpijl Henk Dissel. Een avond vol fout, feest en gezelligheid.


De feestweek wordt zondag 28 juli afgesloten met de Request Day, waar Vinyl DJ Mel al jouw favoriete nummers draait. Het perfecte moment om de te vieren met goede muziek en lekker eten. Ook op zondag is het terras weer geopend vanaf 13.00 uur en zal Mel vanaf 17.00 uur haar eerste plaatje opzetten.


Geen zorgen over het weer, want met een groot overkapt terras zitten we altijd droog. Dus of de zon nu schijnt of er een drupje valt, de Millse Terrasfeesten gaan altijd door. De feesten vinden plaats tegenover de kerk en zijn een samenwerking tussen Myllesweerd en Grandcafé 't Centrum.


Kom onbezorgd genieten van de zomer, lekkere hapjes en verrassende drankjes. De Millse Terrasfeesten zijn dé plek om de zomer te vieren! Vier je de zomer met ons mee?

Waar te vinden?

Adres

Kerkplein
Kerkstraat Mill

Organisatie

Grandcafé 't Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd
bedrijfsleider@myllesweerd.nlWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top