Land van Cuijk

unox nieuwjaarsduik

Unox Nieuwjaarsduik

zondag 01 januari 2023 van 14:00 uur tot 15:00 uur

Zondag 1 januari 2023 kan iedereen het nieuwe jaar weer fris beginnen door deel te nemen aan de Unox Nieuwjaarsduik in Natuurgebied de Kuilen in Langenboom. Deelnemen is helemaal gratis, de duik zal om klokslag 14.00 uur plaats gaan vinden en voor alle duikhelden is er een lekkere kop Unox erwtensoep, een certificaat van deelname en natuurlijk de welbekende Unox muts.

De organisatie van deze Unox Nieuwjaarsduik is in handen van Stichting Activiteiten Mill in samenwerking met Stichting Natuurgebied de Kuilen en Strandbar Goeiedag. Voor veiligheid in en rond het water zorgen de Seadevils en Bea en Harry van HaBe Opleidingen uit Wilbertoord zijn ook van de partij voor EHBO ondersteuning.

Reserveer zondag 1 januari 2023 in je agenda en kom kijken of beter nog, doe ook mee aan deze Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen. Daag je vrienden, familie, clubgenoten of wie dan ook uit om samen met jou deze duik te doen. We zien je tegen 14.00 uur op de Kuilen!

 

Waar te vinden?

Adres

Natuur- en recreatiegebied de Kuilen
Fazantenweg Langenboom

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill
info@beleefhetinmill.nl


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top