Land van Cuijk

tryo + vip arrangement

TRYO + VIP Arrangement

zondag 24 september 2023 om 14.30 uur

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een middagvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De middag wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces.Betreft een Ticket + VIP Arrangement. (ontvangst met Cava en een heerlijke borrelplank)Wij zorgen voor tafels met stoelen in onze zaal. Een sfeervolle setting voor een gezellige middag. Let op, wij zorgen vooraf voor een tafelindeling.
Het is dus belangrijk om de tickets van jouw gezelschap in 1 keer te bestellen.Komend seizoen hebben we 3 TRYO voorstellingen. Deze 3 voorstellingen zijn ook te bestellen als Passe Partout ticket.
Alle 3 de voorstellingen voor €75,-Dus 3x genieten van een gegarandeerd leuke middag/avond uit.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top