tribute to the cats band

Tribute To The Cats Band

zaterdag 10 september 2022 om 21:00 uur

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound in de jaren-60. En het bleef niet bij dit eenmalige optreden. Want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen, vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn we 18 jaar en 700 concerten verder. De band staat garant voor een tof avondvullend programma met vrijwel alle Cats-hits. Geniet van de smakelijke (paling)sound! Lea, Why, Marian, Times Were When en niet te vergeten de wereldhit One Way Wind zorgen voor een feest der herkenning.

Bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band, zijn vroeger voor een deel ook bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld, sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan. Een avondje Cats muziek is nou eenmaal heel erg gezellig!

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend. De band bestaat uit Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan, Jan Veerman, Cees Veerman en Larry Koning. Larry en Cees zijn de jongste bandleden, zij hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Maar des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten teweeg hebben gebracht!

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band. Fantastisch en het sluit geweldig aan bij de karakteristieke Cats Sound. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door sound engineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem zijn ook Vaya con dios, Scarlet ribbons, What a crazy life en Jukebox in vertrouwde handen.

The Cats zelf, zijn ook erg trots op de band. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen. Met z’n achten staan ze in elk geval garant voor een sfeervol avondvullend programma. Een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!
-----------------------------------------------------------------------------------
Op de balkonplekken mag geen drank genuttigd worden

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top