tribute-avond met best of foo en coldplace

Tribute-avond met Best of Foo en Coldplace

  11-05-2018 00:00:00


Na de uitverkochte show van U2 coverband L.A. VATION bij City Resort Mill (voorheen Fitland) komen er op vrijdag 11 mei opnieuw twee fantastische coverbands van wereldberoemde bands naar Mill: Best of Foo en Colplace.

Best of Foo en Coldplace

De coverbands van Foo Fighter en Coldplay vormen de geweldige line-up van de tweede tribute avond bij City Resort in Mill. Best of Foo (foto) begint de avond met bekende hits uit het repertoire van de band rond frontman Dave Grohl. Na nummers als Wheels, Times like these en The Pretender is het de beurt aan Coldplace. De coverband van Coldplay benadert het geluid van de Brite superband tot in perfectie en speelde wereldwijd al meer dan 600 shows wereldwijd.

Papa’s bloed

Coldplace was bovendien een van de favoriete bands van Dennis Verweijen, daarom gaat een deel van de opbrengsten van de tribute-avond naar Stichting Matchis, waar Dennis zich tot zijn overlijden in september 2017 als ambassadeur voor inzette. De Millenaar schreef onder meer het boek Papa’s bloed over zijn ziekte en zette samen met zijn vrienden verschillende acties op om geld op te halen voor het Nederlandse centrum voor stamceldonoren.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top