toneel - gewoon lekker vies

Toneel - Gewoon lekker vies

  11-05-2019 00:00:00


De jeugd van toneelvereniging Miamtoca speelt 11 en 12 mei de jeugdvoorstelling Gewoon lekker vies. Dit in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Soms heb je kinderen die zo ontzettend netjes zijn dat ze niet meer gewoon kunnen spelen. Ze zijn zo ontzettend bang om zich vies te maken dat ze niet meer naar buiten durven. Als hun ouders daar niet meer tegen kunnen, sturen ze hun kinderen naar Jet van Huize Smedt, die daar samen met dokter Modder en haar viezigheidslessen wel raad mee weet.

Snotteren, neus peuteren en smakken moet opnieuw geleerd worden. Maar dan wordt er stiekem schoongemaakt. Wie zou daar achter zitten het actiecomité? Het is allemaal zo vreemd dat zelfs de krant nieuwsgierig wordt.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 p.p. en de voorverkoop is bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill vanaf 8 april. Mits niet uitverkocht zijn tickets ook aan de kassa verkrijgbaar.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top