Land van Cuijk

stoep- schuur- en garageverkoop in mill

Stoep- Schuur- en Garageverkoop in Mill

zondag 26 mei 2024 van 11:00 uur tot 16:00 uur

zondag 26 mei staat voor de 10e keer de stoep, schuur en garageverkoop in Mill op het programma. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is op ruim 110 adressen in Mill de meest uiteenlopende handelswaar te vinden. Maar uit ervaring blijkt dat er naast de ruim 110 adressen die bij Stichting Activiteiten Mill hun deelname kenbaar hebben gemaakt, er ook altijd tal van spontane inwoners hun handelswaar alsnog aan gaan bieden. Kortom, het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden in Mill.


In De Neije Krant van dit weekend (24 mei) is een pagina te vinden met de deelnemende adressen die hun deelname tijdig hebben doorgegeven. Ook op de website inmill.nl zijn de adressen terug te vinden. Er is een adressenbestand als PDF, Excel of tekstbestand te downloaden.


Liever de adressenlijst via mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@beleefhetinmill.nl


Met deze lijst in de hand kan men zondag 26 mei op zoek naar de mooiste koopjes. Stichting Activiteiten Mill wenst iedereen veel plezier en goede zaken!


 


Meer weten over Stichting Activiteiten Mill en alle activiteiten die zij zoal organiseren? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl


 


 

Waar te vinden?

Adres

op diverse locaties in Mill
Mill

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill
info@beleefhetinmill.nl
06 10 838 612


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top