Land van Cuijk

stoep- schuur- en garageverkoop in mill

Stoep- Schuur- en Garageverkoop in Mill

zondag 26 mei 2024 van 11:00 uur tot 16:00 uur

Iedereen kan op zondag 26 mei 2024 van 11.00 uur tot 16.00 uur actief deelnemen aan de Stoep- Schuur- en Garageverkoop 2024 in Mill. Op deze manier kan men makkelijk vanuit de eigen schuur of vanaf de eigen stoep de meest uiteenlopende zaken verkopen. Aanmelden als deelnemer kan tot uiterlijk maandagochtend 20 mei 12.00 uur door te mailen naar info@beleefhetinmill.nl. Woont u niet in Mill maar wilt u toch deelnemen? Wellicht kunt u bij vrienden of familieleden in Mill terecht om vanaf dat adres uw handelswaar aan te bieden. Deelnemen is helemaal gratis.


 


Hoe het werkt


Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar in Mill op zondag 26 mei 2024 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein.


Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op inmill.nl en o.a. in De Neije Krant van 24 mei 2024. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 26 mei met de lijst adressen in de hand door heel Mill hun ronde maken. Advies aan deelnemers is verder om hun verkoopadres ook zelf te promoten via social media en herkenbaar aan te kleden met o.a. ballonnen of een vlag.


 


Gratis


Deelnemen is helemaal gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) uiteraard van harte welkom. Stichting Activiteiten Mill ontvangt geen subsidie en organiseert al haar activiteiten uit de opbrengst van de jaarlijkse Vakantiejaarmarkt in Mill. Een eventuele vrijwillige bijdrage is dus van harte welkom.


 


Over SAM


Stichting Activiteiten Mill is organisator van o.a. de Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen, de Vakantiejaarmarkt, de Dorpsquiz Zuuk Ut Mar Uut en dus de Stoepverkoop. Daarnaast participeert SAM ook in het gratis beschikbaar stellen van shirts aan deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse en was SAM actief en financieel betrokken bij de succesvol gehouden 24uur voor KWF op en rond Koningsdag 2023 in het Millse Aldendrielpark. Daarnaast was SAM initiator en initiatiefnemer van tal van andere activiteiten en evenementen in Mill.


Meer weten hierover of over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl


 

Waar te vinden?

Adres

op diverse locaties in Mill
Mill

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill
info@beleefhetinmill.nl
06 10 838 612


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top