Land van Cuijk

starman | the dutch david bowie tribute

Starman | The Dutch David Bowie Tribute

zaterdag 21 oktober 2023 om 20:30 uur

Let’s dance and put on your red shoes! Dé David Bowie tribute band Starman werd landelijk bekend in het TV programma The Tribute – Battle of the Bands en brengt op 21 oktober een eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit.Starman is de negen-koppige David Bowie tribute band uit het zuiden des lands. De band was te bewonderen in het tv programma The Tribute – Battle of the Bands waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Starman wist in een razend tempo vele harten te veroveren met hun eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend. Verwacht een reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowiefan maar ook zeker voor de absolute beginner.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. De show is gericht op de zaal, waardoor je daar de beste beleving ervaart.LET OP: Bij de keuze voor een balkonticket is het belangrijk dit ticket de hele avond goed te bewaren, zodat je op ieder moment toegang hebt tot het balkon. Drankjes kunnen gehaald worden bij onze bar in de zaal.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top