singer-songwriter editie | de myllse zomer

Singer-songwriter editie | De Myllse Zomer

zondag 21 augustus 2022 om 13:45 uur

Beleef de zomer in Myllesweerd met optredens van Joep Hoedemakers, Imme & Stef Joshua!

Een muzikale zomerse belevenis met talentvolle lokale singer-songwriters van eigen bodem. Geniet van intieme concerten in onze plaza onder het genot van een hapje en drankje! Deze tweede editie zullen Joep Hoedemakers, Imme & Stef Joshua zorgen voor de muzikale omlijsting!

IMME (13:45)
De 19-jarige Osse singer-songwriter Imme maakt met gitaar en een warme, heldere stem en open uitstraling echte luistermuziek. Ze werd in 2021 namens Noord-Brabant tweede in de landelijke finale Kunstbende categorie Muziek. Inmiddels heeft ze haar eerste muziekopleiding afgerond en mag ze songwriting gaan studeren op het conservatorium.

JOEP HOEDEMAKERS (14:35)
Nederland heeft een nieuw talent in Joep Hoedemakers! Deze singer-songwriter uit Nuenen timmert al jaren aan de weg om zijn eigen act te maken. Joep begon met het coveren van bekende nummers, waar hij zijn eigen sound aan gaf. Zijn kracht ligt aan de ene kant in het gevoelig en klein brengen van een nummer om mensen te raken, maar ook om power te leggen in de nummers als dat nodig is met een klein rauw randje. Sinds kort is Joep aan het studeren op Rock City Institute in Eindhoven. In 2021 deed hij mee aan het programma Beat Me op SBS 6 waar hij 5 weken lang al zijn tegenstanders in de battles versloeg en naar huis ging met de hoofdprijs. Inmiddels is hij klaar voor het grote publiek. Binnenkort meer van deze topper, de eerste eigen songs zijn in de maak.. en niet met de minste namen uit de Nederlandse top!

STEF JOSHUA (15:15)
Stef is in 2003 geboren en woont in Veghel. Sinds zijn 8e volgt hij gitaarlessen. Na zijn deelname aan The Voice Kids in 2015 en 2017 timmert hij hard aan zijn muzikale carrière. Hij zingt graag akoestische popballads (o.a. van Ed Sheeran, Jacob Lee, Bruno Mars) waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

Deze middag is gratis te bezoeken, wees erbij en support de artiesten!

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top