show- en buutavond

Show- en Buutavond

  01-03-2019 00:00:00


Opnieuw komen vlak voor carnaval de beste tonpraters uit de hele regio naar Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Dat op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart. De kaartverkoop voor deze ieder jaar snel uitverkochte 2 Show- en Buutavonden is echter al op vrijdag 25 januari. Na de voorverkoop zijn resterende kaartjes a 16,- euro verkrijgbaar bij de bar van ‘t Lagerhuis.

Zoals ieder jaar beloven ook dit keer deze 2 Show en Buutavonden weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders gezien de vele bekende namen die er op het podium staan. Want wat dacht u van de tonpraters Andy Marcelissen, Peter v.d. Maas, Berry Knapen, Marlon Kicken, Freddy v.d. Elzen, Hans Verbaarschot en Dirk Kouwenberg. Dit zijn dus Alleen maar toppers en kampioenen! De organisatie is in handen van Maarten de Groot Evenementen, presentatie José van Oijen.

De showavonden starten op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top