Land van Cuijk

rondje tongelaar

Rondje Tongelaar

zondag 26 november 2023

Iedere vierde zondag van de maand vertrekt er om 10.00 uur een gratis wandeling met gids op Landgoed Tongelaar met steeds een wisselend thema. Zondag 26 november neemt gids Lia Lobel je mee op pad.


De winter is in aantocht.
Vooraf weten we natuurlijk niet hoe die zal verlopen. Komt er sneeuw, kunnen we schaatsen? 

Net als wij bereidt ook de natuur zich voor op de winter. Maar hoe doen de planten en dieren, de Flora en Fauna, dat? Lia geeft ons een inkijkje in de keuken van wat de natuur doet om klaar te zijn voor de winter, én om in de lente weer present te zijn. reserveer je plekje op tijd.

Praktische informatie


We starten zondag 26 november 2023 om 10.00 uur bij de poort van Kasteel Tongelaar.
Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren, niet op Google maps rijden!
Rondje Tongelaar’ duurt ongeveer 1,5 uur.
Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) ook welkom.


Reserveren is verplicht en kan via de website (max 20 personen). Aan het einde van de wandeling komen we terug op Kasteel Tongelaar waar je nog een bezoek kan brengen aan het informatiepunt van Brabants Landschap in de toren. Het infopunt en het kasteel zijn geopend van 10 tot 18 uur. 


Goei Leven Lunch
Na afloop van de wandeling kun je genieten van een Goei Leven lunch: Soep van het Seizoen, zuurdesembrood en koffie of thee voor € 7,50 (normaal € 9,10). Kasteel Tongelaar en Brabants Landschap zijn trots ambassadeur van Een Goei Leven Land van Cuijk dat eerlijk en heerlijk eten met producten uit de regio centraal stelt. Reserveren voor de lunch is niet nodig.


Adres:
Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 in Mill
Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren!
Parkeren: op de grote parkeerplaats voor de brug, van daar is het nog 500 meter wandelen naar het kasteel. 


Foto: Marga Nuijs

Waar te vinden?

Adres

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 - 16, Mill

Organisatie

Kasteel Tongelaar
info@smaakmakersmill.nl
06 - 46 07 00 01Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top