Land van Cuijk

rondje tongelaar

Rondje Tongelaar

zondag 26 februari 2023

Iedere 4e zondag van de maand organiseren de natuurgidsen van Kasteel Tongelaar een wandeling over het landgoed. De wandeling begint om 10:00 uur bij het kasteel.

Rondje Tongelaar zondag 26 februari

Meer info over het thema van de gidswandeling volgt snel.

Na de wandeling kun je het vernieuwde  informatiecentrum van Brabants Landschap bezoeken op het kasteel of genieten van  een Goei Leven lunch: Soep van het Seizoen, zuurdesembrood en koffie of thee voor € 7,50 (normaal € 9,10). Kasteel Tongelaar en Brabants Landschap zijn trots ambassadeur van Een Goei Leven Land van Cuijk dat eerlijk en heerlijk eten met producten uit de regio centraal stelt.

Praktische informatie

Start zondag 26 februari om 10 uur bij de poort van het kasteel.
Parkeren Hoogedijk Mill (vandaar is het nog 8 minuten wandelen naar het kasteel). De wandeling van ongeveer 5 km. gaat over drassige paden en is niet rolstoelvriendelijk. Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) welkom. Het infopunt en het kasteel zijn geopend van 10 tot 18 uur. Deelname is gratis, reserveren kan bij Brabants Landschap.

Foto: Rens Hubers

Waar te vinden?

Adres

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 - 16, Mill

Organisatie

Kasteel Tongelaar
info@smaakmakersmill.nl
06 - 46 07 00 01Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top