Land van Cuijk

punk, rock en covers

Punk, Rock en Covers

vrijdag 07 april 2023 van 20:00 uur tot 23:59 uur

Op vrijdag 7 april zijn we weer terug met Back On Track. De drie bands die het podium zullen beklimmen zijn allemaal doorspekt met doorgewinterde muzikanten die ieder hun eigen stijl ten gehore zullen brengen.
Avond wordt om negen uur afgetrapt door The Unsinkable. Deze vierkoppige punkmachine uit Nijmegen is opgericht door leden van Facing Down en Damn Noisy Kids. Hun muziek vergelijkt zich het beste met bands als Face To Face, Good Riddance en Bad Religion. In 2018 won de band Pocketpop, en door de jarenlange ervaring weet je dat je met deze band goed zit.
Na al dit geweld is het tijd voor de alternatieve Indie-Punk van Dick Perrie. Dit power trio uit Nijmegen slingerde twee zomers geleden ineens hun debuut plaat op de streamingsdiensten. De band bestaat uit leden van Said and Done en Of No Avail. Dick Perrie maakt nummers die ontstaan zijn uit ouderwetse jamsessies, en hierdoor voelen hun nummers aan een groovende machine.
Om de avond in stijl af te sluiten komen de heren van Minority een TRIBUTE doen aan Greenday. Minority is een lokaal jong kwartet die na een tijdje te raggen in de schuur besloten om hun favoriete muziek serieus aan te pakken. Door de toevoeging van hun eigen lokale Jason White op gitaar worden oude klassiekers zoals, Dookie, American Idiot en 21st Century Breakdown ten gehore gebracht. Dus heb je zin in geweldige muziek en om als afsluiter je longen uit je lijf te schreeuwen bij Minority, kom dan naar de Wissel in Mill. De zaal is geopend om acht uur en de entree is geheel gratis.

Zaal open: 20.00
The Unsinkable 21.00 https://www.facebook.com/theunsinkable/
Dick Perrie 22.15 https://www.facebook.com/dickperrie
Minority (Green Day) 23.30 https://www.facebook.com/bandminority/

Waar te vinden?

Adres

De Wissel
Spoorstraat 41, Mill

Organisatie

De Wissel
riza120db@gmail.com
0485-454340


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top