Land van Cuijk

pruuf de zomer

Pruuf de Zomer

zondag 03 juli 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Pruuf de Zomer: een Kuulinaire wandeltocht

Heerlijk eten en wandelen? Dat kan tijdens Pruuf de Zomer, want dat is genieten van een smaakvolle tocht door het zomerse landschap rondom De Kuilen en aanschuiven bij vier verschillende culinaire gelegenheden om de zomer ook te proeven. Pruuf de Zomer is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.

Op zondag 3 juli kunt u vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur elk uur starten bij De Valkhoeve in Mill aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vier culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen en na vier adressen eindigt u weer bij het beginpunt van de heerlijke wandeltocht. De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, Onder de Kersenboom in Mill, De Valkhoeve in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is ongeveer 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de zomer zich heeft ontwikkeld.

Pruuf het Goeie Leven
De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. In 2018 jaar hebben een aantal ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Hierna zijn nog een aantal Pruuf-rondes georganiseerd en na een stille periode van 2 jaar is nu weer de draad opgepakt en staat er een nieuwe Pruuf de Zomer gepland.

Reserveren
Reserveren kan door een e-mail te sturen aan pruuf@hetmoment.info waarin u aangeeft welk uur – tussen 10:00 en 14:00 uur – u wenst te starten. In de reactie op uw bericht ontvangt u alle informatie en de betaalmogelijkheid. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven (https://www.facebook.com/pruufhetgoeieleven/) voor meer info.

Waar te vinden?

Adres

De Valkhoeve
Valklweg 11, Mill

Organisatie

Pruuf het Goeie Leven
pruuf@hetmoment.info
+31651110082Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top