proms op z'n langenboms

Proms op z'n Langenboms

vrijdag 30 september 2022 van 19:30 uur tot 23:59 uur

Zin in een mooi spetterend muziekevent? Met muziek van alle generaties?  Dan ben je in Langenboom op het juiste adres. Op 30 september en 1 oktober vindt ‘Proms op z’n Langenboms’ plaats. Muziekvereniging Amicitia bestaat 100 jaar en biedt deze avond vol muziek dans en zang aan. 
In het voorprogramma eerst een te gek optreden van  De bombariemakers. Deze groep bestaande uit 10 jonge zeer talentvolle blazers en drummer komen voort uit de coronatijd.  Als muzikanten van Amicitia bleven ze niet stil zitten. Bij eerdere optreden hebben zij reeds hoge ogen gegooid. Hun repertoire; Van Blinding Lights, Bon gepakt, ai si to pego, a brand new day, dancing in the street, do i ever, tot mahna mahna. Ze spelen vooral het moderne uptempo genre.
Daarna volgt het optreden van het grote orkest en de gehele slagwerkgroep. Wat garant staat voor een geweldig muziekspektakel. De Wis is omgetoverd tot een ware Music Hall met een groots podium en mooie decorstukken. Geniet van de mooie muziek. Maar ook het oog zal worden gestreeld door mooie optredens van de muzikanten van Amicitia, zangers, zangeressen en dansgroep. Voor dit jubileum is ook extra geïnvesteerd in de lichtshow. Deze unieke lichtshow die nog niet eerder in Langenboom vertoond. De klanken nemen ons mee op de muziek van allertijd; van Elvis tot ABBA en van Di-rect tot West Side Story. Zoals u van ons gewend bent maakt Amicitia hierbij zoveel mogelijk gebruik van eigen ‘Langenboms talent’.  Dit alles zal omlijst worden door een geweldige dansgroep van Chantal van de Water uit Uden.
After Party. Voor diegenen die dan nog niet naar huis willen sluiten we af met een bruisende afterparty in de Misse.

vrijdag 30 september 2022  19.30 uur 
zaterdag 1 oktober 2022      19.30 uur 
Kaartverkoop:
Bakkerij Verkerk
De Misse/Wisse
online: https://amicitia-langenboom.nl/ of scan de QR code
Zorg dat ook jij kunt zeggen. Daar was ik bij!!

Waar te vinden?

Adres

De Wis
Dominicanenstraat 25, Langenboom

Organisatie

muziekvereniging Amicitia
muziekvereniging.amicitia@gmail.comWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top