Land van Cuijk

open dag fiore

Open Dag Fiore

maandag 29 mei 2023 van 11:00 uur tot 16:00 uur

Op Tweede Pinksterdag maandag 29 mei zet Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis in Sint Hubert de deuren open voor iedereen. Het intieme en stijlvolle afscheidshuis en de prachtige tuin zijn dan te bewonderen en verzorgen de mensen van Fiore graag een rondleiding. Zo kunt u kennismaken met een unieke onderneming in het Land van Cuijk.

Sinds 2014 is Fiore gevestigd in de voormalige pastorie in het hart van Sint Hubert. Tijdens de open dag verzorgt het team rondleidingen, waarbij u ook achter de schermen mag kijken en komt u alles te weten hoe Fiore een passende uitvaart verzorgt. Zo zult u ontdekken dat de huislijke locatie ervoor zorgt dat er op een prettige manier en warme sfeer afscheid kan worden genomen van een dierbare.

Betrokken tot ver na de laatste groet
Fiore verzorgt graag de gehele uitvaart. Van het ophalen en verzorgen van de overledene, de opbaring, het rouwbezoek, de rouwbrieven, de bloemen, de afscheidsceremonie tot de begrafenis of crematie en het samenzijn hierna. Vanaf de eerste melding tot ver na het definitieve afscheid zullen de mensen van Fiore u als nabestaanden adviseren en begeleiden in de sfeer en wensen van de overledene. Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is betrokken tot ver na de laatste groet.

Persoonlijke kennismaking
Al bijna 10 jaar verzorgt Pieter Kessels samen met zijn vrouw Maria en team uitvaartleiders, uitvaartverzorgers en huishoudelijke staf uitvaarten. Pieter zal het komende jaar op een geleidelijke manier de leiding van Fiore overdragen aan Henry Lamers. Geboren en getogen in Katwijk, is Henry geen onbekende in het Land van Cuijk. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche, om daarna als leidinggevende in de zorg zich te ontwikkelen. Via via kwamen de heren met elkaar in contact, dat heeft geleid tot de bedrijfsovername van Fiore door Henry. Tijdens de open dag zal Henry Lamers natuurlijk aanwezig zijn om persoonlijk kennis te maken met u.

De open dag is op maandag 29 mei – Tweede Pinksterdag – van 10.00 tot 17.00 uur. Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is de vinden aan Kerkpad 17 in Sint Hubert. Meer informatie over Fiore vindt u op www.fioreuitvaartzorg.nl.

Waar te vinden?

Adres

Fiore
Kerkpad 17, Sint hubert

Organisatie

Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis
info@fioreuitvaartzorg.nl
0485 470000Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top