natuurfeest tongelaar

Natuurfeest Tongelaar

zondag 23 oktober 2022

UITVERKOCHT

Alle kaartjes voor Natuurfeest Tongelaar zijn uitverkocht. Het is niet meer mogelijk om te reserveren. Aan de poort worden ook geen kaartjes verkocht. We hopen op jullie begrip hiervoor.
(Er is een max aan materialen en vrijwilligers aanwezig voor de kinderen die nu gereserveerd hebben. Het terras op de binnenplaats is gewoon de hele dag vrij open voor koffie, lunch of een fijne herfstwandeling)

 

De Natuurfotografie workshopwandeling door Ester van Gemert vertrekt om 13 uur. deze workshop is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder. Reserveren voor de wandeling kan bij de infobalie van Natuurfeest Tongelaar of via een pb naar Ester. Vergeet je smartphone niet!

Natuurfeestje Tongelaar wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap, Ontdek Mill, Scouting Mill en Grave, IVN,  Cuijk en het Smaakcentrum. Dankzij Stichting DikGroen krijgen 50 kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een gratis ticket. 

 

Bij dit event is een fotograaf aanwezig. Wij laten foto's maken omdat het belangrijk is voor ons om vast te leggen dat Natuurfeest Tongelaar heeft plaatsgevonden als ook hoeveel mensen daarbij ongeveer aanwezig waren. Bij het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames te gebruiken. Als u teveel herkenbaar in beeld bent gebracht en daar een probleem mee heeft, mag u een mail sturen naar de organisatie en lossen we dat zo snel mogelijk op: mail@ingeborgvriends.nl

Waar te vinden?

Adres

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 - 16, Mill

Organisatie

Kasteel Tongelaar
info@smaakmakersmill.nl
06 - 46 07 00 01Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top