Land van Cuijk

natuurfeest tongelaar 2024

Natuurfeest Tongelaar 2024

zondag 20 oktober 2024

Natuurfeestje Tongelaar


Zondag 20 oktober vieren we de herfst op het landgoed met Natuurfeestje Tongelaar. Deze middag staat in het teken van natuur en buitenspelen, vol activiteiten voor kids van 4 tot 12 jaar. 


Vrijwilligers van Brabants Landschap, IVN, OntdekMill, stichting Een Goei Leven en Scouting verzorgen traditiegetrouw op de eerste zondag van de herftsvakantie natuuractiviteiten in de weide en boomgaard bij het kasteel. Het terras op de binnenplaats is de hele dag open voor koffie, taart, lunch of een speciaalbiertje van de kasteelbrouwerij. Vanaf 13 uur hebben we fijne kampvuurmuziek in de boomgaard.


Er is geen Natuurfeestje zonder de inzet van meer dan 80(!) vrijwilligers die allemaal graag de handen uit de mouwen steken om kinderen een fijne dag buiten te laten beleven. Maar we staan altijd open voor extra handen en nieuwe ideeën. Heb jij zin en tijd om een zondag mee te bouwen aan het leukste buitenfeestje in de regio? Mail dan Ingeborg: mail@ingeborgvriends.nl
Ook als je als vereniging of club denkt dat er een goeie match is: kom maar door met je voorstel! Misschien zien we elkaar wel op de volgende brainstorm in de Werkschuur op Tongelaar. (Hebben we al gezegd dat we de leukste club vrijwilligers van het land zijn? En dat er altijd taart van Hans is :)

 


foto-klein-0698
Waar te vinden?

Adres

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 - 16, Mill

Organisatie

Kasteel Tongelaar
info@smaakmakersmill.nl
06 - 46 07 00 01Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top