Land van Cuijk

marlon kicken | getekend

Marlon Kicken | Getekend

vrijdag 31 mei 2024 om 20.15 uur

Boek nu jouw compléte avondje uit.
Een theatervoorstelling én vooraf genieten van het THEATERMENU bij 't Centrum.
Keuze uit diverse voor- en hoofdgerechten, je stelt zelf jouw 2-gangen theatermenu samen voor slechts €23,50 (excl. ticketkosten).Reserveer jouw plekje voor het etentje en het ticket voor de voorstelling.
Je kiest een tijdstip bij het reserveren van deze combi ticket.Getekend (bijvoeglijk naamwoord)
Uitspraak: ge – te – kend1. Door tekenen ontstaan – het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling.2. Beschadigd – de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.3.Ondertekend – het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent.4.Patroon – deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving.5.Scherpe lijnen – zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen de lijnen ook iets aangescherpt worden.Was getekend: Marlon Kicken.Credits:
Fotograaf: Marsha Damen

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top