Land van Cuijk

ludique! levenslong

LUDIQUE! LevensLONG

zondag 10 maart 2024 om 15.00 uur

Voor deze nieuwe muziektheatervoorstelling gaat LUDIQUE! Een bijzondere samenwerking aan met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze unieke en inspirerende artiest, voor hen de schatkamer met het volledige en rijke oeuvre van Long opengesteld.Tijdens 'LevensLONG' verbindt 'LUDIQUE!' hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long, die op hun lijf geschreven lijken te zijn.
Het Nederlands-Duitse theaterduo weet tijdens hun muziektheater-voorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen moeiteloos in elkaar te laten overvloeien en zullen voor het eerst ook enkele liederen uit het Duitstalige oeuvre van Long in de Nederlands theaters ten gehore brengen.Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in al zijn facetten weerklinkt. Puur en persoonlijk.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top