Land van Cuijk

live podcastcafé - de neije krant en ondernemers collectief mill

Live Podcastcafé - De Neije Krant en Ondernemers Collectief Mill

donderdag 11 april 2024 van 20:00 uur tot 22:00 uur

 


Donderdagavond 11 april is er vanaf 20.00 uur weer een Live Podcastcafé in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Namens De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill zal Corné Kremers in gesprek gaan met diverse gasten over verschillende onderwerpen. Iedereen is hierbij van harte welkom en tevens kunnen aanwezigen desgewenst ook zelf vragen stellen.


 


Gesprekken gaan deze keer over:


-          Als alles volgens plan verloopt zal op 1 augustus 2026 de regionale VMBO-school Peelrand in Mill de deuren gaan openen. Wat op dit moment de status is van dit plan, waarom het belangrijk is dat ouders vrijblijvend een ouderverklaring afgeven en welke hobbels er nog genomen moeten worden voor alles definitief door kan gaan, dat hoort u in het Live Podcastcafé. Want dan schuiven Lidia van Boxtel en Bart Hermanussen van de werkgroep Behoud VMBO-onderwijs voor Mill en omgeving aan.


-          Hoe is het om in Mill een nieuwe onderneming te starten en hoe maak je van de winkel van je ouders na de overname je eigen zaak? Die vragen zullen worden beantwoord door Marianne van Hal van Kempen en Peter Versantvoort. Marianne is dit jaar precies 30 jaar actief in de winkel die eerst van haar ouders was en nu als Buitengewoon Kado bekend is. Peter Versantvoort is eigenaar van Jumbo Mill en is sinds het vertrek van Jan Linders op de markt in Mill te vinden.


-          De commandostructuur van de luchtmacht veranderde op 1 juli 2022. Johan van Deventer is sinds dat moment officieel commandant van de 'Air Combat Command'. Daar vallen de vliegbases van Leeuwarden en Volkel en de commandopost van Nieuw-Milligen onder. In het Live Podcastcafé zal coomodore van Deventer vertellen over hetgeen men op de vliegbasis Volkel zoal doet en welke toekomstplannen er zoal zijn.


-          Op 1 januari 2022 ging de gemeente Land van Cuijk en de nieuwe gemeenteraad van start. In maart 2026 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en nu zijn we dus precies halverwege de huidige zittingsperiode. Met wethouder Mark Janssen zal Corné Kremers zowel terug- als naar voren kijken, maar ook worden actuele ontwikkelingen besproken zoals o.a. de status van uitbreiding Myllesweerd, verhuizing Hobby Centrum en toekomst van het voormalige gemeentehuis in Mill.


Iedereen welkom


Bij dit Live Podcastcafé in ’t Lagerhuis is iedereen van harte welkom. Naast luisteren naar deze interviews is ook zelf vragen stellen mogelijk. Toegang en een eerste kopje koffie of thee is helemaal gratis. Bent u erbij op donderdagavond 11 april? Laat dit dan even weten via redactie@deneijekrant.nl of info@ocmill.nl. Dit kan ook telefonisch of via een appje naar Corné Kremers via 06 10 838 612.


 

Waar te vinden?

Adres

Grandcafé 't Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

De Neije Krant en Ondernemers Collectief Mill
info@ocmill.nl
06-10838612


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top