Land van Cuijk

live muziek tijdens langenboms buuten

Live muziek tijdens Langenboms Buuten

zondag 19 mei 2024 van 14:00 uur tot 20:00 uur

Op eerste pinksterdag zondag 19 mei aanstaande vindt de jubileumeditie van   Langenboms Buuten plaats bij De Hinde in Langenboom. Dit jaar voor de 10de keer. Langenboms Buuten staat garant voor een middagje ‘trip down memory lane’ met live muziek verzorgd door de bands Blues Around,The Juveniles en Corleone en veel gezelligheid in een prachtig park.


Blues Around


Langenboms buuten wordt om geopend om 14.00 uur door Blues Around


Deze zevenkoppige formatie bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten die het beste uit hun instrumenten halen. Daardoor staat onze muziek las een huis. Ze spelen o.a nummers van John Mayall, Eric clapton en Joe Bonamassa


The Juveniles


Rond half 5 zal The Juveniles spelen. De uit Wilbertoord afkomstige band speelt al 25 jaar. Na een bezoek aan het Moulin Blues festival hadden ze besloten om ook muziek te gaan maken. Alleen had nog niemand ooit een muziek instrument vast gehad. Na veel oefenen hebben ze toch zo’n 15 jaar vol gehouden in het bluescircuit en zelfs een eigen cd uitgebracht.


Na 15 jaar zijn ze overgestapt naar rock uit de jaren 70-80. Met de nummers van Black sabbath, Queen, Led zeppelin, Bowie krijgen ze de boel flink aan het schudden


Corleone


Deze Betuwse band sluit de dag af met classic rock maar dan juist niet die nummers die je de hele dag op Arrow hoort. Sterke covers van bijvoorbeeld Deep purple, Whitesnake en the Who maar ook Popa Chubby en Sweetd’buster worden afgewisseld met eigen werk.


De Hinde


Activiteitenpark De Hinde biedt totaal vermaak met eetgelegenheid voor familie en groepen. In een sfeervolle en prachtige omgeving biedt het park een voetgolfbaan., een adventure golfbaan, een escape room, boerenlympic, speelvelden voor de kinderen en de accommodatie voor groepen om te genieten van heerlijk eten. De Hinde is alleen op afspraak en voor groepen te bezoeken en Langenboms Buuten is dan ook een mooie gelegenheid om het activiteitenpark te leren kennen.


 


Langenboms Buuten vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 19 mei van 14.00 tot 20.00 uur op het terrein van Activiteitenpark De Hinde gelegen aan de Rogstraat in Langenboom. De entree is € 5,00 ( contant).

Waar te vinden?

Adres

de Hinde
Rogstraat Langenboom
Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top