Land van Cuijk

lagerhuis live

Lagerhuis Live

zondag 30 juni 2024 van 13:30 uur tot 21:00 uur

Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill presenteert op zondag 30 juni vanaf 13.30 uur Lagerhuis Live. Dit is een muzikale dag waar op 2 verschillende podia maar liefst 8 uur lang genoten kan worden van semi-akoestische en ook versterkte optredens. Lagerhuis Live is gratis toegankelijk en de deuren gaan om 13.00 uur open.


 


Maandelijks is er bij Grandcafé ’t Lagerhuis live semi-akoestische muziek te horen. Maar ook zijn er regelmatig andere muzikale optredens waarmee ’t Lagerhuis veel bands de mogelijkheid biedt hun muzikale kwaliteiten te laten horen en zien. Maar ook doen zij hiermee veel liefhebbers van live muziek een groot plezier, dat blijkt uit de vele positieve reacties die zij ontvangen en de groeiende groep vaste bezoekers van deze muzikale activiteiten in ’t Lagerhuis.


Deze belangstelling en enthousiasme van bezoekers is ook de basis van Lagerhuis Live. Vanaf 13.30 uur hoort en ziet u er op 2 verschillende podia 7 verschillende bands. Zij staan garant voor 8 uur non-stop muziek, dit zowel semi-akoestisch als versterkt en dit van de mooiste luisterliedjes tot stevige rocknummers. Een breed muzikaal programma met voor elke muziekliefhebber wel wat leuks.


 


Zondag 30 juni hoort en ziet u er optredens van:


Nixmoet


Close to harmony


Theo Jozemanders (o.a. CCR)


Two Stools


Foezz


M.A.F.


Dogs Allowed


 


De toegang is helemaal gratis. Meer weten over deze en alle andere (muzikale) activiteiten en evenementen in ’t Lagerhuis? Volg ze via Facebook en zie www.lagerhuismill.nl


 

Waar te vinden?

Adres

Grandcafé zalen 't Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

Grandcafé zalen 't Lagerhuis
info@lagerhuismill.nlWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top