Land van Cuijk

koffiemomentje

Koffiemomentje

woensdag 29 november 2023 van 10:00 uur tot 11:00 uur

Zet het in je agenda, kalender of prikbord!

Iedereen die samen een kop koffie wil drinken en een praatje wil maken is op elke laatste woensdag van de maand van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom in Myllesweerd. De eerstvolgende is 29 november 2023. Vraag je buurtjes mee voor de gezelligheid. Elke maand burendag!

Op dezelfde dag is er van 19.00 tot 19.30 uur een moment dat inwoners van Mill iets kunnen bespreken met de Dorpsraad. Een soort spreek half uur voor vragen of mededelingen over Mill of je directe omgeving, etc. Vanaf 19.30 uur heeft de Dorpsraad tevens elke laatste woensdag van de maand bestuursvergadering. Deze is openbaar.

Hetzelfde programma is er ook op 20 december 2023 en dat gaat ook door in het nieuwe jaar. Elke laatste woensdag van de maand. Schrijf het op in je agenda, op de kalender of op je prikbord. Maak er samen met je buren een gezellig uurtje van in Myllesweerd.

De Dorpsraad Mill is ook op zoek naar nieuwe bestuursleden of mensen die projectmatig werkzaamheden willen verrichten voor Mill onder aansturing van de Dorpsraad. Wil je meer betrokken raken bij onderwerpen en zaken die Mill raken en daarmee de leefbaarheid van Mill beter en mooier maken, kom dan eens praten met de Dorpsraad.

Je kan tijdens een vergadering of op het inloop half uurtje binnen lopen, beiden elke laatste woensdag van de maand. Of je kan een reactie sturen naar info@dorpsraadmill.nl.

Tot woensdag 29 november 2023 10.00 uur in Myllesweerd.

De koffie staat klaar.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Dorpsraad MillWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top