Land van Cuijk

kerstshow 'a christmas fairytale'

Kerstshow 'A Christmas Fairytale'

zondag 04 december 2022 van 14:00 uur tot 18:00 uur

Onder deze naam houden wij al jaren een kleine Kerstshow van zelfgemaakte en verzamelde kerst en sfeerartikelen. Na jaren van tegenslagen door corona en ook nu door de gespannen situatie in de wereld hebben wij gedacht om onze Kerstshow toch door te laten gaan. Het thema van dit jaar is “Christmas Together” . Het elkaar ontmoeten in een prettige en ongedwongen kerstsfeer lijkt ons juist nu extra belangrijk! Onze ruimte is te klein om langdurig in te verblijven. Wij zullen u dan ook vragen om rustig via een bepaalde route te kijken en te genieten van de kerstcreaties die geïnspireerd zijn op de natuur en hergebruik van materialen. Dus bent u nog op zoek naar iets sfeervols voor in uw huis of zoekt u nog een origineel kerstcadeau dan bent u bij ons op de goede plek. De opbrengst is bestemd voor een goed doel en voor aanschaf van nieuwe materialen. Buiten zorgen we bij goed weer voor een gezellig vuurtje zodat er ook weer even bijgepraat kan worden. De entree is gratis. Helaas is de ruimte niet toegankelijk voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn. Daarvoor onze excuses!

We zijn open op: Zaterdag 26 november 15.00 -20.00 uur en op de Zondagen 27 november, 4 en 11 december 14.00 tot 18.00 uur. Na 11 december kunt u nog op afspraak terecht tot aan de Kerst.

De ingang van de Kerstshow is aan de Voordijk.

Voel je welkom!

Rianne, Jane en Dorette

Waar te vinden?

Adres

Pastoor Jacobsstraat 59, Sint hubert

Organisatie

ad-dorette@live.nlWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top