Land van Cuijk

inzameling kleding in mill (10.00/16.00u) en in sint hubert en wilbertoord (10.00/12.00u)

Inzameling kleding in Mill (10.00/16.00u) en in Sint Hubert en Wilbertoord (10.00/12.00u)

zaterdag 13 april 2024 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Al ruim 35 jaar staan de Millse Missie Vrienden driemaal per jaar met een vrachtwagen klaar om (afgedankte) kleding, lompen, gordijnen, aan elkaar gemaakte schoenen, huishoudtextiel, riemen, dekens, kussens, tafellakens, badlinnen, pluche knuffels in ontvangst te nemen. Afgedankte kleding krijgt zo een tweede kans, want veel wat wij afdanken wordt elders met open armen ontvangen. Alles wordt gesorteerd, waarna bruikbare artikelen naar derde wereldlanden wordt geëxporteerd en of verkocht.


 


Het gewicht van al uw kleding staat voor een financiële opbrengst t.b.v. de werkzaamheden van “Centre Simama”, het paradepaardje en levensdomein van wijlen pater Martien Konings. Dit geld wordt met name gebruikt als een zogenaamd sociaal fonds (bij ons bekend als sociale bijstand). Mensen worden bij noodzaak bijgestaan met materiaal en slechts zeer beperkt met geld. “Centre Simama” betaalt ter voorkoming van contanten in de hand.


 


Zaterdag 13 april as. vindt de eerste van de drie kledinginzamelingen plaats.


De tweede inzameling vindt zaterdag 13 juli en de derde 12 oktober. Uit overzichten van ingezamelde kilo’s in het verleden blijken dit de drie maanden te zijn dat mensen willen opruimen en afscheid willen nemen van hun overtollige spullen. Noteer ook deze data alvast op uw kalender of in uw agenda. De financiële opbrengsten van deze inzamelingen zijn aanmerkelijk hoger dan wat de containers bij de bekende locaties opleveren. Het is zeker de moeite waard om het hiervoor te bewaren.


 


Leden en vrijwilligers van de stichting “Millse Missie Vrienden” zien u zakken kleding, goed dichtgebonden, graag tegemoet op zaterdag 13 april as.


Mill: van 10.00 tot 16.00 uur bij de markt en in Sint Hubert (parkeerplaats Pastoor Jacobsstraat) en Wilbertoord (kiosk) van 10.00 tot 12.00 uur.

Waar te vinden?

Adres

Mill, Sint Hubert en Wilbertoord
Mill

Organisatie

Millse Missie Vrienden


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top