het wild pop-up restaurant

Het Wild POP-UP restaurant

  08-11-2019 00:00:00



Vier weken lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op landgoed Tongelaar. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren een 3 tot 6-gangen wilddiner in The Barn.

Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt!

Check voor de de beschikbare data en prijzen onze website: https://www.kasteeltongelaar.nl/agenda/34/wild-pop-up-restaurant.

Reserveren kan uitsluitend via de mail: info@smaakmakersmill.nl.

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van 'Een Goei Leven Land van Cuijk'; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat.
Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top