het pluk & oogstfeest

Het Pluk & Oogstfeest

  18-10-2020 00:00:00Zondag 18 oktober 2020 vieren we het begin van de herfst op Landgoed Tongelaar tijdens het jaarlijkse Pluk en Oogstfeest. Een culinair oogstfeest met live cooking, excursies, workshops, muziek, dieren, kinderactiviteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. In het Pluk & Oogstfeest komen 'natuur' en 'food' samen in één uniek festival.

Programma

Ontmoet gepassioneerde telers en culinaire makers uit de regio op de grootste Smaakmarkt van Zuid-Nederland. Zie hoe ons voedsel geteeld en verwerkt wordt in de Boerenweide. Ga zelf aan de slag in het Kooktheater met chefs van het ROC en het Smaakcentrum of ga op pad met de Food-tour of wildplukwandeling. Geniet van de Brabantse gastvrijheid in de Goei Leven Weide en van het Buffet des Overvloeds op het binnenplein.

Kinderen

Voor kinderen is er van alles te beleven op het festival. De imker vertelt over de bijtjes van Tongelaar, kinderen mogen zelf moes maken in de boomgaard, bakken in het historische bakhuisje en natuurknutselen. Er zijn paarden, ezeltjes, een knuffelkoe, traptractors, klimbomen, een modderkeuken en een maïs-speelbak.

Locatie: Kasteel Tongelaar
Adres: Tongelaar 12 Mill, autonavigatie Hoogedijk Mill invoeren!

Toegang gratis.
Parkeren € 4,00 voor plaatselijke vereniging.
Strippenkaart voor alle kinderactiviteiten € 7,50 (incl. ranja en pannenkoekje)
Klik hier voor een impressie van het Pluk en Oogstfeest 2019.
Meer info: www.plukenoogstfeest.nl

Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Ontdek Mill, Brabants Landschap en Kasteel Tongelaar. In samenwerking met het Smaakcentrum, ROC de Leijgraaf, Een Goei Leven, ZLTO en Boert Bewust Land van Cuijk.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top