gezonde leefstijl en meer bewegen ook goed voor u

Gezonde leefstijl en meer bewegen ook goed voor u

  18-05-2019 00:00:00


Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert sportvereniging Hart in Actie Mill in het City resort party- en evenementen centrum in Mill het evenement "gezonde leefstijl en meer bewegen ook goed voor u".

Mini symposium

Voorafgaande aan het evenement vindt om 10.00 uur een mini-symposium plaats. Daarin zullen de conclusies en aanbevelingen worden voorgelegd die getrokken zijn uit de interviews met ervaringsdeskundigen die vanaf voorjaar 2018 hebben plaats gevonden. Het evenement begint na afloop van het mini-symposium om 11.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Centraal

Tijdens het evenement staan gezonde leefstijl en voeding, sporten en meer bewegen centraal. Het wordt een enerverend en informatief evenement voor jong en oud en voor elk wat wils. Een lekkere en gezonde voedingsmarkt met streek producten, suggesties voor lekkere gezonde menu’s en heerlijke hapjes ondersteunt de bedoelingen van een gezonde leefstijl.

Er zijn niet alleen interessante informatie stands op het gebied van gezonde leefstijl, voeding en sport. De sportverenigingen uit de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen ook sportactiviteiten demonstreren en hun organisatie promoten door het geven van informatie over het lidmaatschap.

Gemeente

De gemeente Mill en Sint Hubert steunt het initiatief van Sportvereniging Hart in Actie en heeft dat ook uitgedrukt door het toekennen van een projectsubsidie uit het Leefbaarheidsbudget om een enerverend en informatief evenement uit te kunnen voeren.

Sportverenigingen

Belangstellende sportverenigingen, organisaties, en bedrijven die deel zouden willen nemen of een bijdrage zouden willen leveren tot het slagen van het evenement kunnen terecht bij de voorzitter van Hart in Actie Guus Fonteijn, telefoon 0622552427, e-mail guus.fonteijn@wiseup.nl Sportvereniging Hart in Actie uit de gemeente Mill en St. Hubert is een sportvereniging voor mensen met een chronische beperking zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD. www.hartinactiemill.nl


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top