gewoon lekker vies - (jeugd)toneel

Gewoon lekker vies - (jeugd)toneel

  08-09-2019 00:00:00De jeugd, aangevuld met een viertal volwassen leden, van toneelvereniging Miamtoca geeft twee voorstellingen in C.C. Myllesweerd. Op zaterdag 7 september begint de voorstelling om 19.30 uur en op zondag 8 september om 14.30 uur. Kaartjes zijn (vanaf 19 augustus) verkrijgbaar in de voorverkoop bij Primera Schipperheijn. Een kaartje kost € 5,00 p.p. Er zijn 100 kaartjes per voorstelling beschikbaar. Toneelvereniging Miamtoca heeft er voor gekozen om de voorstelling in de kleine zaal van Myllesweerd te spelen. Ben er dus snel bij!

In ‘Gewoon lekker vies’ draait het om Huize Smedt. Kinderen worden hier naartoe gestuurd om te leren weer vies te worden. Daar hebben ze in Huize Smedt zo hun methodes voor. Dat niet iedereen dat kan waarderen is wel duidelijk. Er gebeurt veel in Huize Smedt. Zoveel dat er zelfs artikelen in de krant verschijnen. Wat er allemaal gebeurt? Kom kijken op zaterdag 11 of zondag 12 mei a.s. en laat je nette kleding maar in de kast hangen.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top