Land van Cuijk

gerrie smits | naakt!

Gerrie Smits | Naakt!

zondag 26 november 2023 om 19.00 uur

Een unieke kans!
Kom GRATIS* naar deze voorstelling!*U betaald nu €2,50 voor deze voorstelling voor een ticket, hiervoor krijgt u bij binnenkomst een consumptiebon.
Op deze manier willen we het grote publiek kennis laten maken deze geweldige cabaretier.Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.Boek nu jouw compléte avondje uit.
Een theatervoorstelling én vooraf genieten van het THEATERMENU bij 't Centrum.Reserveer jouw plekje voor het etentje én het ticket voor de voorstelling.
Je kiest een tijdstip bij het reserveren van het theatermenu.
Let op, je moet zowel het ticket als het theatermenu selecteren.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top