filmhuis mill - teenbeat

Filmhuis Mill - Teenbeat

  07-10-2020 00:00:00De film Teenbeat vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill).
Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Tickets

Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren. Doe dit tijdig, want door dezelfde maatregelen zijn er minder tickets beschikbaar dan gebruikelijk.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top